Ga naar de inhoud
Geplaatst op 7 augustus 2024

Terugblik: zomers wandelplezier bij de locaties!

De afgelopen periode is er bij Oranje Nassau’s Oord, De Lingehof en Rumah Kita fanatiek gewandeld tijdens de wandel4daagses! Dankzij enthousiaste warming ups ging iedereen elke dag goed voorbereid op pad. Er werd gezorgd voor (live) muziek, ijsjes, verkoelend drinken en natuurlijk veel gezelligheid. Bij Oranje Nassau’s Oord werd het startsignaal zelfs gegeven door de burgermeester! Bekijk ook de foto’s onder dit artikel.

Bedankt aan alle medewerkers, vrijwilligers en verwanten die de wandel4daagses mogelijk hebben gemaakt!

Nog niet uitgewandeld?
De wandelpret is nog niet voorbij: op dinsdag 20 augustus staat er een avondwandeling bij De Rijnhof op het programma! Zin om met de bewoners mee te wandelen op een heerlijke zomeravond? Aanmelden kan door een Whatsapp berichtje te sturen naar 06 83673178 of door te mailen naar welzijn.drh@zinzia.nl.

Welzijnsprogramma’s van de locaties

Benieuwd welke activiteiten er nog meer georganiseerd worden? Bekijk dan de welzijnsprogramma’s van de locaties via www.zinzia.nl > locaties > activiteiten.

Wandelaars Nijmeegse 4Daagse aanmoedigen
Ook de Nijmeegse 4Daagse lieten we niet aan ons voorbij gaan; op de eerste dag van de 4Daagse kwamen de wandelaars door Bemmel. Met dank aan de stichting Vrienden van De Lingehof stond er een prachtige tent klaar waar bewoners van De Lingehof de wandelaars konden aanmoedigen, inclusief een hapje en een drankje.

De bewoners genoten volop terwijl ze de wandelaars een warm welkom en extra energie voor de rest van hun tocht gaven. Wat een mooie momenten van verbinding!

Onze ‘Vrienden van’ stichtingen
Al onze locaties hebben een eigen ‘Vrienden van’ stichting. Hel doel van de stichtingen is om een bijdrage te leveren aan het welbevinden van de bewoners. Meer weten? Bekijk onderstaande links voor meer informatie: